Pileće hrenovke s pikantnim povrćem

Šareno jelo s hrenovkama i povrćem oduševit će djecu i odrasle.
Ne zaboravite izostaviti feferon i bibear kad jelo pripremate za najmlađe.

  • Vrijeme pripreme 30 min

  • Zahtjevnost jednostavno

  • Tip topla predjela

Sastojci

50 dg pilećih hrenovaka PP

12 dg luka

20 dg tikvica

20 dg svježe crvene paprike

1 svježi ljuti feferon

prstohvat kajenskog bibera

stručak svježeg peršuna

so

Luk ogulite i nasjeckajte.
Oprane tikvice narežite na 3 cm dugačke rezance, a papriku narežite na sitne kocke.
Luk prepržite na ulju, dodajte tikvice, papriku i na brzinu prepecite. Posolite, dodajte kajenski biber, sitno narezani feferon i na krugove narezane hrenovke. Pecite još par minuta i maknite s vatre.
Jelo pospite nasjeckanim peršunom i poslužite uz omiljeni prilog i salatu.

Pileća hrenovka Extra

Gdje kupiti?